Patronul Stelei sustine ca nu are nimic impotriva deciziei FRF de a reveni la masura depunctarii echipelor pentru declaratiile jignitoare ale conducatorilor, desi el este unul dintre campionii acestor iesiri.
"Sunt intru totul de acord. Trebuie odata si odata sa intelegem ca trebuie sa avem relatii civilizate, conducatori, antrenori, arbitri. Am vorbit cu Mircea Sandu si am spus ca cea mai mare divergenta in fotbal o creeaza arbitrii. Din cauza lor se creeaza acele declaratii si certuri intre conducatori", a spus Becali. El s-a mandrit cu faptul ca seful Federatiei l-a numit "jupan la Steaua", cand a precizat ca Becali nu va putea sustine ca nu are nici o functie oficiala la club pentru a scapa Steaua de sanctiune. "Asa si este, eu sunt patronul Stelei, eu sunt suta la suta actionar, chiar daca actiunile sunt trecute pe numele nepotilor, eu hotarasc tot aici. Cum pot sa fac declaratii publice despre Steaua si apoi sa spun ca nu sunt la Steaua? Dar nici el nu poate sa ceara probe ca a furat arbitrul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.