Campioana olimpica la inot in proba de 200 de metri liber, Camelia Potec, care de curand s-a alaturat clubului francez Canet-en-Roussillon, unde se va pregati impreuna cu antrenorul Philippe Lucas, a declarat ca nu vrea sa fie o stea stinsa a inotului mondial.
"Stiu ca la Jocurile Olimpice de la Beijing va fi o competitie foarte puternica. La Campionatele Mondiale de la Melbourne, rivalele mele m-au impresionat, dar asta ma motiveaza si mai mult. Laure Manaudou este o rivala ca si celelalte. Nu sunt concentrata asupra sa. Ea a ales sa plece si nu voi comenta decizia sa. Nu vreau sa fiu o stea stinsa a inotului mondial. Vreau sa castig din nou si sunt increzatoare ca pot, mai ales ca finalele vor fi de dimineata la Beijing. Am testat programul de pregatire la Cupa Mondiala din Brazilia si mi se potriveste perfect", a spus Potec, care se pregateste, in vederea Jocurilor Olimpice de la Beijing la clubul francez Canet-en-Roussillon. Sportiva franceza, Laure Manadou s-a pregatit pana de curand la acelasi club cu antrenorul Philippe Lucas.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.