Mijlocasul este dorit de Strasbourg si Sochaux, iar Steaua ar cere sub un milion de euro pentru mijlocasul care a jucat sapte sezoane in Ghencea.
Aurel Damian, impresarul lui Sorin Paraschiv, a declarat ieri ca asteapta ca pana la sfarsitul saptamanii clubul francez Strasbourg, nou promovat in Ligue 1, sa faca o oferta scrisa pentru mijlocasul stelist, care poate pleca pentru mai putin de un milion de euro. "Si astazi (n.r. ieri) am avut contacte cu Sochaux si Strasbourg, sper ca pana la sfarsitul saptamanii macar Strasbourg sa faca o oferta scrisa pentru Paraschiv, altfel inseamna ca nu si-l doresc atat de tare precum sustin. Suma de transfer? Sub un milion de euro. Din cate am vorbit cu Paraschiv, am inteles ca ar avea acceptul de a pleca pentru mai putin de un milion de euro. Pentru ca a jucat atatia ani la Steaua si si-a facut datoria cu varf si indesat", a spus agentul FIFA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.