Nationala feminina de handbal va incerca sa-si asigure biletele pentru CM din Germania inca din meciul tur cu Suedia, programat duminica la Uddevalla.

Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei vrea sa faca uitat esecul de anul trecut, cind a urmarit Europenele la televizor, dupa ce a pierdut barajul cu Serbia. Vicecampioane ale lumii, fetele antrenate de Gheorghe Tadici sint nevoite sa cistige o dubla mansa cu Suedia pentru a-si asigura prezenta la turneul final al Campionatului Mondial din Germania, programat la sfirsitul acestui an. Steluta Luca&Co. vor sustine primul "test" duminica, la Uddevalla, de la ora 16.30 (ora Romaniei), in direct la sport.ro.

"Avem de aparat medalia de argint obtinuta la Mondialele din 2005. Va fi un meci dificil, Suedia este reprezentanta handbalului nordic, dar noi sintem pregatiti. Personal, consider ca, in deplasare, orice rezultat care nu este infringere este bun pentru noi", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

Delegatia noastra, care va pleca vineri in Suedia, este optimista, mai ales dupa vizionarea ultimelor meciuri ale suedezelor. "Din ce am vazut pe casete, sintem peste Suedia. Au intr-adevar o aparare mobila si agresiva, insa atacul este putin sablonizat, cu citeva scheme previzibile", a explicat "secundul" Dumitru Musi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.