Dupa ce a lipsit aproximativ doi ani de la nationala Romaniei de handbal feminin, Carmen Amariei a discutat cu tehnicianul Gheorghe Tadici si va reveni in lotul "tricolorelor", pentru a pune umarul la calificarea reprezentativei noastre la Campionatul Mondial.

Handbalista a declarat ca abia asteapta sa se revada cu fostele sale colege, dar si cu jucatoarele cu care nu a avut niciodata ocazia sa evolueze la echipa nationala. "Sunt fericita ca revin la echipa nationala dupa doi ani. Este o echipa noua, sunt jucatoare cu care n-am jucat niciodata, dar si cele cu experienta, cu care ma stiu bine de atatia ani si astept sa ne revedem. Cred ca va fi o experienta placuta si sper sa ajut echipa, atat in meciurile de calificare cu Suedia, cat si la Campionatul Mondial. Ne dorim cu totii performanta pentru echipa nationala si sa urcam pe podium", a precizat Amariei, care a revenit la sentimente mai bune dupa ce, in urma cu doi ani, parasea cantonamentul "tricolorelor" dupa o cearta cu antrenorul Gheorghe Tadici.

Chiar daca, atunci, isi anuntase retragerea de la echipa nationala, Amariei vrea sa imbrace din nou tricoul Romaniei si sa lupte pentru interesul handbalului romanesc. "Am anuntat federatia ca ma pun la dispozitia echipei nationale. Mi-am dat seama ca au fost neintelegeri si lipsa de comunicare la mijloc si ca, de fapt, tot ceea ce conteaza este interesul echipei nationale. Am decis de comun acord cu antrenorul Tadici sa lasam deoparte tot ce a fost si sa urmarim doar interesul echipei nationale", a spus Amariei.

Nationala va pleca vineri spre Suedia, unde duminica, la Uddevalla, va disputa meciul tur cu Suedia, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2007.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.