Antrenorul a plecat din Giulesti dupa trei ani si va activa in Liga a II-a

Razvan Lucescu a anuntat duminica seara, cu ocazia prezentarii trofeului Cupei Romaniei in Giulesti, ca renunta la conducerea tehnica a Rapidului, urmand sa pregateasca, cel mai probabil, pe FC Brasov, in sezonul viitor. "Au fost trei ani minunati, trei ani superbi alaturi de acest colectiv, la acest club. Despartirea e grea, dar ma ajuta aceasta atmosfera. S-a incheiat un ciclu. Din acest moment, eu nu voi mai sta la Rapid. Cu tot regretul, trebuie sa plec. Nu are importanta de ce, m-am hotarat sa plec. Importanta e decizia pe care am luat-o", a spus R. Lucescu. Acesta era cel mai longeviv antrenor din Liga I, el preluand pe Rapid in iunie 2004.

Razvan Lucescu, al carui contract cu Rapid a expirat la finalul acestui sezon, a declarat ca decizia de a antrena pe FC Brasov in Liga a II-a nu este un pas inapoi, ci unul inainte. "Eu am o mare pasiune pentru acest sport. Uneori mi-a iesit asa cum mi-am dorit, alteori nu, dar am constiinta impacata ca am pus toata seriozitatea. Iar cand ai pasiune nu mai tii cont ca e Divizia A sau Divizia B, trebuie sa te duci cu sufletul deschis ca sa poti reusi din nou. Nu este un pas inapoi ca merg in B, este un pas inainte. Poate parea un pas inapoi, avand in vedere ca voi antrena in B, dar incercand sa fac ceva acolo este un pas inainte", a spus R. Lucescu.

Referitor la faptul ca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, inca mai spera ca el sa se razgandeasca si sa continue in Giulesti, R. Lucescu a afirmat: "Nu are nici un rost sa mai spere, pentru ca se tergiverseaza niste lucruri si nu face bine nici unuia dintre noi. Fiecare trebuie sa stie exact pe ce drum a pornit din acest moment. Nu e simplu ce este in sufletul meu, dar asta este!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.