Gigi Becali a declarat ca trebuie sa plateasca alti 700.000 de euro in contul unui off-shore, de data aceasta in contul transferului portarului Andrey.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, il acuza pe Mihai Stoica pentru situatia contractuala incurcata a lui Andrey, dupa ce a aflat ca mai are de platit 700.000 de euro aceleiasi firme de consultanta in contul careia trebuia sa achite 1,2 milioane de euro pentru Elton. "Nu mai inteleg nimic, nu mai stiu nici eu. Eu stiu ce mi-a spus Meme: ca am platit 300.000 si din vara daca vrem sa-l mai tinem sa mai platim 300.000. Vad ca am platit 300.000, dar ca trebuie sa mai dam 700.000 la o firma de consultanta... Asta e cind ai incredere in oameni. E invatatura de minte sa nu mai am incredere totala in oameni. A fost o experienta. Daca imi taiai mina... puneam mina in foc ca Meme e corect. Ce vad in acte... Andrey are contract, esti obligat sa-l tii. Mai trebuie sa dai inca 700.000 plus inca vreo 125.000 comision, nu stiu, asa e prin acte", a spus Becali.

Intrebat daca nu stia de situatia exacta a lui Andrey, Becali a raspuns: "Pai cine s-a uitat la acte. El era manager general, el centra, el dadea cu capul, aveam incredere mare. Am spus, nu mai dau nici un ban.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.