Jucatorii si antrenorii "cainilor" au primit sambata seara medaliile de campioni ai Romaniei, la finalul meciului pierdut cu 1-2 cu Unirea Urziceni

Dupa 32 de etape de munca, pentru dinamovisti a venit sambata seara timpul petrecerii. N-a interesat pe nimeni meciul cu Unirea Urziceni, primul pierdut de echipa lui Rednic in acest sezon fantastic pe teren propriu, fiindca marea alb-rosie venise la stadion sa-i salute pe campionii Romaniei. A fost un spectacol superb, pe tema filmului "300 - Batalia de la Termopile", dupa ce in ultima parte a acestui campionat "cainii" s-au autointitulat "spartani".

Cei 15 fani prezenti la stadion au invadat terenul imediat dupa ultimul fluier al arbitrului si a fost nevoie de interventia fortelor de ordine pentru trimiterea lor in tribune. FC Dinamo organizase un spectacol grandios, care trebuia sa inceapa cu "arena" libera.

Spectacolul inmanarii trofeului de campioni a inceput cu un recital sustinut de cantaretul Stefan Banica Jr., cunoscut fan dinamovist, care s-a "produs" timp de 20 de minute pe o scena amplasata la tribuna a doua, unde au fost instalate si patru ecrane mari. Atmosfera a fost incinsa de aparitia a trei grupuri de "spartani". Primii au intrat intr-o formatie de lupta - falanga - avand asupra lor scuturi si inaintand asa cum adevaratii spartani inaintau in lupta. Ulterior, pe teren au intrat "spartani" calare, care au facut inconjurul scenei amplasate la centrul terenului, iar dupa acestia si-au facut aparitia si "spartanii" cu caini.

La aproximativ 45 de minute de la incheierea meciului, suporterii i-au putut aclama si pe jucatorii echipei Dinamo, care au intrat pe teren tot intr-o formatie de lupta, fiind flancati de "spartanii" cu scuturi. Jucatorii erau imbracati in treninguri alb-rosii. Primul chemat pe scena a fost directorul executiv Cristi Borcea, urmat de membrii staff-ul tehnic, antrenori secunzi, maseori, preparatori fizici care si-au primit medaliile si tricourile galbene de campioni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.