Mircea Rednic spune ca nu se asteapta sa aiba noroc la tragerea la sorti si e sigur ca echipa sa nu va pica in preliminariile Champions League cu o echipa usoara, gen Levksi sau Besiktas.

Antrenorul afirma ca titlul luat de el in Giulesti in 2003 va fi ultimul din vitrina visiniilor pentru multa vreme. Puriul si-ar dori sa fie manager general la Dinamo si sa aiba mina libera la transferuri Puriul si-ar dori sa fie manager general la Dinamo si sa aiba mina libera la transferuri

Mircea Rednic a vorbit pentru saptaminalul Kicker Sport Magazin despre trecutul sau de la Rapid: "O sa ma pomeneasca pentru multa vreme cei de acolo. De cind am plecat din Giulesti, nu au mai cistigat nici un titlu de campioana si sincer nici nu cred ca o sa mai cistige vreunul mult timp de-acum incolo. Oricum, eu inca de cind am luat titlul cu Rapid visam sa o fac si cu echipa mea de suflet, Dinamo". Tehnicianul a povestit ca la Dinamo putea sa vina inca din 2005, dar ca nu a facut-o din respect pentru prietenul sau Ioan Andone, care era atunci principal al alb-rosiilor.

Puriul a mai spus ca e greu de crezut ca va mai transfera jucatori din campionatul intern, pentru ca raportul calitate-pret nu este la inaltime: "Jucatorii de la noi sint foarte scumpi. Uitati-va la Vranjkovic, era cel mai bun strain din Liga I cind era la Pandurii, iar acum, la Dinamo, cu alta presiune...". Cu toate acestea, el a enumerat si trei jucatori din Romania pe care si i-ar dori in stefan cel Mare, clujenii Semedo, Didi si Manuel Jose. El mai zice ca ar vrea sa fie manager general al clubului, fiindca asa ar avea mai multa libertate la transferuri: "Jucatorii pe care i-as aduce eu nu ar fi o pierdere pentru club. in cel mai rau caz, si-ar recupera banii dati, dar sigur ar cistiga mai mult.

Singurul in pierdere as fi eu daca nu ar juca bine". in privinta echipei cu care Dinamo se va lupta in turul preliminar pentru intrarea in Liga, Rednic e pesimist: "La norocul nostru e clar ca nu o sa picam cu o echipa accesibila, cum ar fi Anderlecht, Besiktas sau Levski. Dar bine, putem sa prindem o formatie buna intr-o zi mai proasta. Cine se astepta ca Steaua sa elimine Valencia si apoi sa capoteze cu Rosenborg?"

MIRCEA REDNIC (antrenor Dinamo): Sint multumit cu ce am cistigat pina acum. Eu ma consider un antrenor tinar, pentru ca m-am apucat de sase ani de meseria asta. Nu ca altii, care s-au apucat pe la 32 de ani Anul acesta mi-am intrecut propriile asteptari. Unii vorbesc de noroc. Am experienta si ochi buni, asa ca nu e nimic intimplator Nu m-am gindit niciodata ca o sa ajung atit de repede la Dinamo si ca o sa cistig campionatul. Dar ma bucur ca s-a intimplat

"Astept sa plece Lobont!"

Desi mai sint doar trei etape pina la finalul sezonului, Deniss Romanovs nu a debutat inca pentru Dinamo. Portarul este insa rabdator: "E greu sa-l scoti pe Lobont din poarta. E de departe numarul unu din Romania. Astept sa-mi vina si mie rindul". Goalkeeper-ul afirma ca Mircea Rednic i-a transmis ca are nevoie de el si anul viitor: "Am vorbit cu antrenorul si el mi-a spus sa am rabdare. E posibil ca Lobont sa plece in vara si, in cazul asta, eu o sa fiu titular in Champions League. Oricum, nu am de gind sa ma intorc in Letonia, asta e clar! si chiar daca nu pleaca Lobont, poate se accidenteaza! (ride). Sper, totusi, sa debutez si eu in sezonul asta. Dar sa stiti ca nu e nici o problema intre mine si antrenor, discutam si totul e in regula. Mi-a zis ca are nevoie de mine, asa ca o sa ramin".

Brazilieni si argentinieni

Desi tintele cunoscute pina acum sint Muresan de la Gloria Bistrita si Bratu de la Valenciennes, Cristi Borcea afirma ca alb-rosiii se vor intari cu straini: "Vrem brazilieni si argentinieni, dar care au evoluat in Europa". Borcea il are in vizor pe Roque Junior de la Leverkusen, dar acesta este foarte greu de adus, impedimentul principal fiind salariul. Oficialul a mai spus ca strategia lui Dinamo se va decide in functie de adversarul pe care sortii i-l vor harazi in preliminariile Ligii: "Daca o sa cadem cu Milan sau cu Real Madrid nu aducem pe nimeni. O sa vedem ce avem de facut atunci".

Telefonul din Ghencea

Prezent in tribunele stadionului Dinamo la meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali nu a avut parte de o primire prea frumoasa. La tonul galeriei, tot stadionul l-a injurat pe patronul din Ghencea, la fel intimplindu-se si la finalul partidei, in momentul in care finantatorul ros-albastrilor a plecat de la stadion. La citeva zile, Gigi Becali a pus mina pe telefon si l-a sunat pe unul dintre suporterii dinamovisti din Peluza Catalin Haldan pentru a-i spune acestuia ca nu le poarta pica fanilor din stefan cel Mare. "Eu nu am nimic cu voi. Ati vazut ca v-am ajutat atunci cind au fost problemele alea in Bulgaria. Am trimis avocat sa va apere", i-a transmis presedintele PNG fanului. Din pacate pentru Gigi Becali, peste citeva zile, proprii fani s-au enervat pe atitudinea lui de la meciul cu Dinamo, in acest moment, in Ghencea, desfasurindu-se un adevarat razboi patron-suporteri.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.