O societate comerciala a solicitat, in urma unei creante de 180.000 de lei, Tribunalului Dolj deschiderea procedurii insolventei impotriva SC FC Universitatea Craiova SA, urmand ca in functie de solutia instantei sa solicite LPF si FRF suspendarea echipei de fotbal din competitiile interne.
"Creanta pentru care SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA risca sa fie desfiintata este rezultatul unor contracte de prestari servicii/amenajari desfasurate in anul 2004 - perioada in care Universitatea era patronata de Dinel Staicu. Desi, noua conducere a clubului, in frunte cu presedintele Adrian Mititelu a fost sesizata pentru plata acestei datorii, suma nu a fost achitata nici pana in prezent din cauza situatiei financiare a clubului", se arata intr-un comunicat, remis, marti, de Urban & Asociatii, firma specializata in recuperarea profesionala de creante.

Datoria de 180.000 de lei imputata clubului craiovean de firma BDG Imobiliare SRL (fosta ITS SRL) a fost contractata in urma unor lucrari de amenajare efectuate la baza de cantonament a clubului, din Lunca Jiului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.