Tehnicianul echipei sahtior Donetk, Mircea Lucescu, se afla din nou in atentia clubului Besiktas, care cauta un nou antrenor, deoarece Jean Tigana va pleca la finalul sezonului din Turcia.

Potrivit sursei citate, presedintelui clubului, Yildirim Demiroren, ii displace ideea aducerii unui antrenor turc, astfel ca principala varianta este Lucescu, cel cu care Besiktas a castigat campionatul in anul in care a sarbatorit centenarul.

Fanatik mentioneaza ca Mircea Lucescu este prieten cu Demiroren si priveste cu caldura o revenire la Besiktas. Alaturi de numele lui Lucescu, "in culise" este mentionat si tehnicianul Graeme Souness.

Mircea Lucescu a antrenat echipa Besiktas timp de doua sezoane, in perioada 2002-2004, si a inregistrat 44 de victorii, 15 rezultate de egalitate si doar noua infrangeri in meciurile disputate de formatia din Istanbul sub conducerea sa tehnica.

Presa turca a scris, in decembrie 2006, ca Lucescu a refuzat oferta de a prelua din iarna conducerea tehnica a echipei Besiktas. Numele lui Lucescu a mai fost mentionat, in ultimii ani, in presa din Turcia, in legatura cu cluburile Fenerbahce, Galatasaray si Trabzonspor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.