Pe 22 aprilie, Dinamo a zdrobit Rapidul in Giulesti, administrind "feroviarilor" un 4-1 categoric, care a produs - probabil - mai multa bucurie in Ghencea decit in Stefan cel Mare. Pentru Steaua, a insemnat primul pas in inlaturarea Rapidului din cursa pentru preliminariile UEFA Champions League.
Ca, ulterior, Razvan Lucescu si ai lui si-au pus singuri piedici, asta-i alta discutie! Ceea ce nu se stie este ca, succesul echipei Dinamo in Giulesti l-a facut atit de fericit pe Gigi Becali, incit latifundiarul a decis sa-i premieze pe "dusmanii victoriosi". Se vorbeste de o suma de 200.000 de euro, pe care Mircea Rednic si elevii sai au impartit-o in cel mai egal mod, in sensul ca antrenorul a luat mai mult decit jucatorii. O situatie similara s-a petrecut si in runda cu numarul 29, cind FC Arges ar fi beneficiat tot de 200.000 de euro, pentru remiza de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0. Exista informatii conform carora dinamovistii au avut promisa, aseara, din partea lui Gigi Becali, o alta prima, de asta data FABULOASa, misiunea fiind spulberarea echipei CFR Cluj. Se poate pricepe acum de ce, in ultimele zile, tehnicianul Mircea Rednic a tinut mortis sa precizeze ca Dinamo trebuie si va juca la turatie maxima confruntarea cu CFR. In sezonul trecut, intrarea in grupele Ligii Campionilor a fost premiata de UEFA cu 4,4 milioane de euro.

Anul acesta, este de asteptat ca suma sa creasca undeva dincolo de 5 milioane de euro, bani la care se adauga si veniturile obtinute in functie de rezultatele din cele sase partide. Practic, Gigi Becali face acum un efort financiar, dar are garantia ca-si va amortiza "investitiile" din Liga 1, dupa ce Steaua se va aseza la masa bogatilor. Daca incheie campionatul pe locul 2, trupa lui Cosmin Olaroiu va fi cap de serie la tragerea la sorti pentru tururile II si III preliminare, iar sansele de calificare in grupe sint de 60%.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.