Unul dintre cei mai importanti jucatori ai campioanei en titre, dar si din Liga I, Nicolae Dica, si-a reluat antrenamentele alaturi de formatia sa. Cu toate acestea, atacantul Stelei nu va putea evolua inca in meciuri oficiale, acesta fiind in urma cu pregatirea fizica. Medicii si cei din stafful tehnic al echipei din Ghencea estimeaza ca Nicolae Dica ar putea sa isi faca aparitia pe gazon la un meci din campionat peste aproximativ zece zile.

Ultima partida oficiala in care atacantul stelist a evoluat a fost cea de la Craiova, terminata la egalitate, 0-0. Astfel, de atunci si pana acum au trecut 141 de zile.

Antrenorul Cosmin Olaroiu nu poate fi decat bucuros de revenirea atacantului la antrenamentele echipei, Dica fiind cel mai bun marcator al Stelei din acest sezon, in ciuda faptului ca in acest an nu a evoluat deloc in tricoul ros-albastru. Sportivul nominalizat de site-ul oficial al UEFA pentru titlul de "jucatorul Ligii Campionilor" a marcat de 15 ori pentru Steaua, in 29 de meciuri jucate.

Cu toate acestea, gruparea din Ghencea nu are parte doar de vesti bune de la medicii echipei, care au anuntat ca fundasul Mirel Radoi a suferit, in timpul partidei cu CFR Cluj, o entorsa de genunchi cu intinderea ligamentului colateral intern, ceea ce-l va tine pe capitanul stelis zece zile cu piciorul imobilizat. Dupa aceasta perioada, Radoi va fi supus unor noi investigatii pentru a vedea care este starea sa si cand va putea reveni pe gazon.

in aceste zile, stelistii se pregatesc intens pentru partida de la Urziceni cu Unirea, echipa scapata de emotiile retrogradarii in esalonul secund. Patronul din Ghencea, Gigi Becali, considera ca partida cu formatia antrenata de Dan Petrescu, ce va avea loc sambata de la ora 18.00, este ultimul test dificil pe care ros-albastrii trebuie sa-l treaca. Oficialul stelist este foarte optimist in ceea ce priveste partida cu Unirea Urziceni si l-a sfatuit pe Dan Petrescu, intr-un mod caracteristic, sa-si alcatuiasca echipa in asa fel incat elevilor lui Olaroiu sa le fie cat mai simplu sa castige. "Am spus si o repet: Dan Petrescu sa faca echipa foarte stramb, sa-i fie usor Stelei. Vom bate la Urziceni la trei goluri diferenta si asa vom castiga toate meciurile pana la sfarsitul campionatului", a precizat Gigi Becali.

De partea cealalta, antrenorul Dan Petrescu, situat pe pozitia a opta in campionat cu echipa sa, cu un total de 42 de puncte, dar si cu 0 in clasamentul adevarului, considera ca Steaua va avea un meci greu pe stadionul unde nici Dinamo, si nici CFR Cluj nu au reusit sa invinga. Fostul international roman a precizat si faptul ca, daca formatia din Ghencea are pretentii de Liga Campionilor, atunci va trebui sa o demonstreze si sa invinga la Urziceni. "Eu cu Dinamo si CFR Cluj la Urziceni nu am pierdut. Acum urmeaza Steaua si Rapid. Daca echipa va juca cum cred eu, sunt convins ca nu vom pierde nici cu Steaua, nici cu Rapid. Daca nu luam gol cu Steaua avem sanse sa castigam. Daca ei vor sa ajunga in Liga Campionilor, trebuie sa ne bata pe merit, daca nu ne bat, inseamna ca Steaua nu merita sa joace in Liga Campionilor", a declarat Dan Petrescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.