Jucatorul echipei Poli Timisoara, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, ca si el, si atacantul Viorel Moldovan ar fi parasit gruparea timisoreana daca antrenorul Cosmin Olaroiu ar fi renuntat la conducerea tehnica a formatiei, din cauza conditiilor de pregatire.

"Daca pleca Olaroiu, plecam si eu, pleca si Viorel, poate plecau mai multi si se destrama echipa asta care s-a construit. Oli a cerut niste lucruri normale, ce se pot face foarte bine cu putina bunavointa. Nu a cerut sa se faca vestiare din aur, WC-uri ultramoderne, sa se deschida usile singure. Ne mutam de-abia astazi, cu doua zile inainte de meci, intr-un vestiar care putea fi gata in doua zile. Sunt lucruri mici, ce se pot face intr-o zi, dar dureaza o luna. Este normal ca Oli sa fie suparat si ca noi, jucatorii, sa fim putin dezamagiti, pentru ca am venit cu inima deschisa aici. Antrenorul cere un teren de antrenament pe care sa putem face si noi o faza fixa, un sut la poarta, nu sa ne chinuim in zapada aia, de zici ca suntem schiori", a spus Contra.

Antrenorul Politehnicii Timisoara, Cosmin Olaroiu, s-a declarat, ieri, extrem de nemultumit de conditiile de pregatire oferite echipei. In conferinta de presa care precede primul meci al returului cu CFR Cluj, care se va desfasura vineri seara, la Timisoara, Olaroiu a fost extrem de categoric, afirmand ca "nu e de-ajuns sa aduci jucatori, ci trebuie mult lucrat la conditiile de pregatire si antrenament". Antrenorul Politehnicii s-a aratat nemultumit de faptul ca echipa nu are un teren de antrenament, iar cei care aveau in grija stadionul nu s-au ocupat sa curete zapada de pe gazonul de la "Dan Paltinisanu".

De la intoarcerea din Cipru, echipa a facut doar trei antrenamente pe teren, fapt ce l-a nemultumit profund pe Olaroiu: "Este o echipa tehnica, de constructie. Ne trebuie un teren bun. Nu pot sa fiu vesel, ci am motive de ingrijorare". Un alt exemplu de nemultumire pentru Olaroiu a fost starea jalnica a vestiarelor, unde instalatiile sunt vechi de 25 de ani si nu exista caldura. Chiar daca autoritatile locale - Primaria si Consiliul judetean - si-au luat angajamente ferme de reparatii in interiorul stadionului si de amenajare a terenurilor de antrenament, pana acum lucrurile s-au desfasurat extrem de lent, spre nemultumirea lui Olaroiu.

Antrenorul alb-violetilor a sustinut ca nu banii sunt cel mai important motiv: "Daca nu pot sa antrenez, de ce sa raman la Poli? M-am gandit sa parasesc echipa, dar m-au convins baietii si presedintele Rosianu. Nu am vrut sa dezamagesc nici suporterii". Echipa va intra in cantonament cu 20 de jucatori, pentru a pregati primul meci al returului, fiind condusa de Sunda.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.