Stefan Stoica este scirbit de ceea ce i s-a intimplat la Craiova, simtindu-se tradat de colaboratorii sai.

Ce faceti domnule Stoica, s-au lamurit lucrurile?

Din partea mea, sint lamurite. Relatiile erau foarte tensionate, iar la ultimele trei meciuri nu am mai reusit sa adun echipa. Totul a inceput de la meciul cu Dinamo. S-au intimplat lucruri urite, dar pe care, din bun-simt si pentru "Stiinta", nu vreau sa le dezvalui. Nu a venit timpul sa vorbeasca Stoica despre ce s-a intimplat la Universitatea in ultima perioada.

Se spune ca echipa a fost rupta in doua si ca ar fi fost jucatori care nu v-au mai dorit.

Nu stiu daca au existat asemenea jucatori, dar este posibil. Totusi, daca au fost jucatori care nu au jucat corect, probabil au facut-o pusi de cineva, nu au facut-o de capul lor, pentru ca acesti copii nu stiu sa fure. Oricum, eu plec impacat pentru ca le-am dat sufletul din mine si i-am invatat, printre altele, sa fie corecti, pentru familie si pentru club.

Adrian Mititelu v-a imputat faptul ca nu faceti echipa cea mai buna la meciuri si de aceea ati pierdut multe puncte...

De pe margine, toti sint profesori, toti se pricep. Din pacate, nu am avut timp sa ii explic cum sta treaba cu sistemele de joc.

Citi bani pierdeti dupa aceasta despartire de "Stiinta"?

De ce sa pierd bani? Contractul este ferm, pina in 2008, exista acolo sumele. Mi-am angajat un avocat care se va ocupa de toate aceste probleme si sint convins ca nu voi pierde nici un ban. Mi s-a facut o nedreptate si trebuie sa plateasca. Deocamdata, astept sa primesc o hirtie de la club din care sa aflu exact motivele demiterii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.