Giulestenii au eliminat lejer Pandurii si vor juca impotriva Poli Timisoara finala Cupei Romaniei. Copos nu e multumit si vrea in Liga Campionilor.

Rapid a invins cu 2-0 Pandurii Tg. Jiu in cealalta semifinala din Cupa Romaniei-Timisoreana, intr-un meci disputat la Timisoara, si echipa lui Razvan Lucescu asteapta linistita derby-ul cu Dinamo din cealalta competitie interna, decisiv in lupta cu CFR Cluj pentru cel de-al doilea loc de Liga Campionilor.

Goluri Zicu si Moldovan

Chiar daca oltenii au evoluat pe o prima de 5000 de euro, premiu oferit si de FRF pentru aceasta faza a competitiei, meciul a fost la discretia bucurestenilor, care au dechis scorul prin Zicu in minutul 10, pentru a-l majora cu 10 minute inainte de fluierul finla prin Viorel Moldovan. Rapidistii au fost sustinuti de localnici, care, in perspectiva finalei de pe aceeasi arena, au intereseul ca Poli sa se bata cu giulestenii pentru a avea sanse mai mari la calificarea in editia viitoare a Cupei UEFA. Reamintim ca in cazul in care elevii lui Lucescu jr. vor termina campionatul pe pozitia secunda, formatia din Timisoara este calificata automat in cea de-a doua competitie europeana intercluburi, indiferent de deznodamintul finalei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.