Tridentul ofensiv al Barcelonei a facut iar spectacol, formatia lui Frank Rijkaard invingind cu 2-1 pe Deportivo la Corua.
Din nou Messi si Eto�o au inscris pentru echipa blaugrana, asa cum o facusera si in ultima etapa, 4-0 la Huelva. Ronaldinho a fost cel care a pasat la ambele goluri, brazilianul fiind extrem de activ. Oaspetii au sperat la reusita tinarului de 19 ani, Adrian, insa nu au reusit sa dea lovitura pe Cam Nou. Rijkaard a tinut sa-i laude pe ce trei jucatori ai sai: "Am jucat foarte bine si ne-am creat foarte multe ocazii. Tridentul nostru ofensiv a fost fundamental. Samuel este o amenintare permanenta pentru adversari, Messi creste de la meci la meci, iar Ronaldinho a fost implicat la ambele goluri".

Presedintele Barcelonei, Juan Laporta a tinut sa infirme ultimele zvonuri cu privire la o eventuala despartire de Ronaldinho din aceasta vara. "Ronaldinho este un jucator extraordinar. Relatia sa cu clubul este una foarte buna si dorim sa-l pastram ani buni aici. Are contract cu noi pina in 2010 si nu este exclus ca Ronaldinho sa-si incheie cariera la Barcelona", a declarat Laporta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.