Nationala e asteptata azi la Manastirea Pangarati, unde e o icoana ce face minuni

Inaintea partidei cu Luxemburg, componentii echipei nationale vor merge sa se roage pentru ca-lificarea la Euro 2008.

Aseara, "tricolorii" au fost la Manastirea Bistrita, iar astazi vor fi dusi la Manastirea Pangarati. La ultimul lacas monahal exista o icoana facatoare de minuni, asezamantul bisericesc mai fiind vizitat anul trecut si de Mircea Sandu.

Parintele Nicandru stia de venirea tricolorilor, cand a fost vizitat ieri de echipa ziarului Click. si-a amintit si el de Mircea Sandu, care a venit sa se roage inaintea sedintei Comitetului Executiv, organizat la Piatra-Neamt, in 2006. A venit insotit de Gheorghe stefan si a stat aproximativ 20 de minute. Presedintele FRF a facut atunci si o mica donatie manastirii, care se afla in renovare. Totodata s-a spovedit la parintele Teofil, staretul asezamantului.

Victor Piturca nu vrea ca pelerinajul tricolorilor sa fie perturbat in vreun fel. De aceea l-a mandatat pe primarul orasului sa organizeze totul. Pinalti a recomandat locul unde merge deseori si echipa Ceahlaul. Manastirea Pangarati este situata la 12 kilometri de Piatra-Neamt si este ctitoria lui Ilias Voievod, fiul lui Alexandru cel Bun. Lacasul de cult este cunoscut pentru icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.