Marin si Nagy si-au trecut numele pe lista marcatoarelor de la Hypo, cu trei, respectiv o reusita, insuficient pentru un rezultat pozitiv, astfel ca Aalborg este favorita, chiar daca returul se va disputa in Austria. Foarte bine s-au descurcat, in schimb, romancele care joaca pentru campioana Ungariei, Gyori Audi ETO.

Maghiarele le-au invins, pe teren propriu, pe norvegienele de la Larvik HK cu 28-22, intr-o partida in care Aurelia Bradeanu (stinga) a inscris cinci goluri, iar Simona Spiridon a punctat de doua ori. Cele doua au fost titulare, iar pe parcurs au mai intrat si portarul Stancuta Guiu si Simona Gogirla, ultima nereusind sa marcheze.

Citeste si:

Un alt sfert de finala s-a disputat la Slagelse, in Danemarca, unde echipa cu acelasi nume a trecut de slovenele de la Krim Ljubljana cu 30-23. Carmen Amariei Lungu a evoluat bine pentru gazde, intilnindu-se de trei ori cu golul. Tot in Danemarca, dar la Viborg, scandinavele, fara Cristina Varzaru, care a fost de curind operata, nu au reusit decit o remiza cu fosta formatie a lui Evgheni Trefilov, Lada Togliatti, 32-32.