Ganea isi motiveaza lipsa de eficacitate din atacul visiniilor.

Aducerea lui Ionel Ganea in Giulesti a ridicat mai multe semne de intrebare in privinta alcatuirii trioului de atac. Desi nu erau titulari, dupa plecarea lui Griffiths si Burdujan, lucrurile s-au simplificat si mai mult. Zicu, Mazilu, Ganea in echipa de start, iar Moldovan si Buga rezerve.

Fostul dinamovist nu a adus din Stefan cel Mare si sacul cu goluri, marcind pina acum o singura data, in Cupa cu FC Arges. Fostul international a inscris mai putin si din cauza faptului ca nu joaca pe postul sau favorit, de virf impins, ci pe dreapta, avind adesea rolul de pivot, pentru a-i crea culoare lui Mazilu.

Cu toate acestea, Ganezul da dovada de profesionalism, declarind, pentru Fanatik, ca ar juca pe orice post il pune antrenorul. "La Rapid stilul e diferit fata de Dinamo, ei joaca un 4-4-2 clasic, iar noi un 3-4-3. Nu ma dezavantajeaza acest lucru neaparat. Eu aveam pozitie centrala, fiind jucator de careu. La Rapid joc insa mai lateral. Eu pot evolua acolo unde ma pune antrenorul, pentru ca el e cel care spune jucatorilor unde sa joace. Daca ma pune sa joc fundas eu nu pot decit sa ma conformez".

Analizind lupta din campionat si confruntarea cu Steaua, jucatorul a declarat: "Toata lumea e foarte atenta cu noi si adversarii ne marcheaza foarte strict. O sa ne fie tot mai greu in acest sezon. Rapid - Steaua e un meci de sase puncte. Cine cistiga se poate distanta".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.