Pugilistul roman a anulat gala din 23 martie, dupa ce IBF l-a desemnat aspirant la titlul mondial.

La circa o saptamina dupa ce TVR a renuntat la transmisiile galelor pugilistice de la Montreal, IBF a anuntat ca Lucian Bute (19-0-0, 16 KO) va intra in ring in iunie pentru ultima oara inainte de meciul pentru titlul mondial. In aceste conditii, gala "Focul sacru" de pe 23 martie a fost anulata, romanul nemaiputind disputa nici un meci pina la barajul de pe 15 iunie.

Adversarii dau bir cu fugitii

Potrivit Radio Canada, viitorul adversar al lui Bute nu este cunoscut inca, dupa ce rusul Dennis Inkin si germanul Jurgen Bragmer, aspirantii numarul cinci, respectiv sase la titlul mondial, au refuzat lupta. Daca Lucian Bute, care ocupa locul trei in ierarhia IBF, va cistiga lupta din 15 iunie, de la Centre Bell, el ar putea lupta cel tirziu in septembrie impotriva campionului mondial en titre la categoria supermijlocie, columbianul Alejandro Berrio, al carui palmares cuprinde 26 de victorii si patru infringeri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.