Sport Total: Cum caracterizezi situatia de la echipa?

Ovidiu Burca: E o perioada neagra. Am fost mai detasat in ultima perioada, din cauza accidentarii, si am putut sa observ foarte bine ce s-a intimplat. Ma uit la colegii mei si vad ca nu mai au incredere. Cu totii sintem deznadajduiti, si asta e cel mai grav lucru ce se poate intimpla la o echipa. E ca intr-un vis. Simti ca te urmareste cineva si nu stii ce sa faci, nu poti sa reactionezi. E foarte neplacut.

Mai crezi in salvare?

Cit mai sint sanse matematice, sint obligat sa mai cred. Dar, normal, e foarte greu. Teoretic, depindem de cele doua meciuri care urmeaza, cu echipele cu care ne aflam in lupta. Daca le cistigam, mai pastram sanse. Altfel, nu, deci e obligatoriu sa cistigam.

Tu cum te mai simti? Revii curind?

Ma antrenez normal de o saptamina si durerile au disparut aproape in totalitate. Poate chiar la meciul cu Unirea Urziceni o sa pot intra. Mi-as dori din tot sufletul sa ajut echipa, as face orice pentru asta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.