Mijlocasul s-a accidentat in meciul cu Vaslui si va pierde sezonul.

Pierdere grea pentru Victor Piturca in perspectiva intilnirii cu Olanda, de la Rotterdam: Dorinel Munteanu s-a ales cu o ruptura musculara chiar in minutul 90 al partidei de pe teren propriu cu SC Vaslui.

Antrenorul-jucator al celor de la FC Arges s-a prabusit pe gazon dupa un duel cu un adversar, dupa care a facut semn ca nu mai poate continua. "Am avut un ghinion fantastic. Sint foarte suparat, pentru ca voiam sa joc neaparat cu Olanda, dar asta e fotbalul. Imediat ce m-am prabusit am simtit ca e vorba despre o ruptura musculara, ceea ce inseamna ca nu voi mai juca pina la finalul acestui sezon. Mi-a parut rau si de domnul Piturca, care a venit la meci si a asistat pe viu la accidentarea mea. Acum nu pot decit sa-mi doresc ca baietii sa faca un meci mare cu batavii si sa se intoarca de acolo cu cel putin un punct", a precizat ieri Dorinel.

In acest moment, selectionerul are mai multe semne de intrebare in privinta anumitor titulari pe care ii luase in calcul pentru intilnirea cu echipa lui Van Basten: Cristi Chivu (operat la nas), Razvan Rat (in convalescenta dupa o afectiune la glezna), Petre Marin (accidentare la inghinali) si Ovidiu Petre (probleme la genunchiul drept).


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.