Internationalul roman a fost lovit in plina figura de Fred, in minutul 80, singerind abundent. El a petrecut trei minute pe marginea terenului, insa nu a cerut schimbarea, terminind partida pe gazon si sarbatorind calificarea spectaculoasa a Romei alaturi de coechiperii sai!

Cu Cristi Chivu integralist, AS Roma a invins cu 2-0 in deplasare pe Lyon si, dupa 0-0 in tur, s-a calificat in sferturi. Capitanul tricolorilor s-a aflat la originea primului gol, marcat de Totti, pasindu-i excelent lui Tonetto, care la rindul sau a centrat perfect in centrul careului pentru capitanul giallorossilor (22).

Italienii si-au dublat avantajul cu un minut inainte de pauza, cind brazilianul Mancini l-a invins pe Coupet cu o executie de exceptie. In minutul 80, Cristi Chivu s-a ales cu nasul spart, dupa ce Fred a dat dovada de lipsa de fair-play si i-a aplicat fundasului roman un cot in figura. Arbitrul nu a sesizat infractiunea, astfel ca brazilianul a scapat nepedepsit. Chivu a primit ingrijiri medicale pe marginea terenului, si a revenit apoi pe gazon, prinzind finalul partidei pe teren.

Roma merge in sferturile de finala, reusind astfel una dintre cele mai importante performante la nivel european din ultimii ani.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.