Atita vreme cit Mirel Radoi a fost la Isokinetic, accidentat, lucrurile au mers destul de bine pentru echipa din Ghencea. In Liga Campionilor parcursul a fost bun pentru o echipa care revenise dupa zece ani in cea mai importanta competitie intercluburi, mai ales tinind cont de grupa in care a fost repartizata. Nici in campionat lucrurile nu stateau extrem de rau, chiar daca diferenta fata de Dinamo era una foarte greu de remontat.

Meciurile slabe pe care le-au facut ros-albastrii in campionat se identifica cu forma mai slaba a lui Nicolae Dica (stinga). Cu Pandurii, Dinamo, Ceahlaul, Iasi sau returul cu Craiova, golgeterul Stelei din ultimii trei ani n-a dat randamentul scontat. Si acest lucru s-a vazut, ros-albastrii nu numai ca nu au cistigat amintitele meciuri, dar nici macar n-au marcat. Desi patronul Gigi Becali s-a exprimat in termeni duri la adresa lui Dica, atunci cind acesta n-a jucat stralucit, acum se vede cit de tare lipseste decarul.

Cu Mirel Radoi in teren, Steaua a fost depasita clar de Sevilla, n-a reusit sa treaca de UTA, iar capitanul a fost eliminat in ultimul meci, de la Oradea. Plusul de maturitate pe care ar fi trebuit sa-l aduca Radoi nu pare ca vine, mai mult, impulsivitatea lui punind-o in dificultate pe Steaua in ultima etapa de campionat.