Dupa ce Steaua a obtinut doar un rezultat de egalitate contra aradenilor de la UTA, Gigi Becali a iesit in fata si a povestit de ce a plecat in timpul meciului de la Oradea, ce i-a spus Mircea Sandu si cit de nemultumit e de jocul formatiei.

Pe scurt, patronul echipei pare singurul om lucid din Ghencea. Latifundiarul din Pipera a lasat sa se inteleaga ca relatiile sale cu tehnicianul Stelei s-au racit.
Era doar minutul 60 al partidei de la Oradea, dintre Steaua si UTA, iar Mirel Ra- doi l-a lovit cu talpa in coaste pe Thiago, la un duel aerian. Al doilea galben pentru capitanul ros-albastrilor, lucru care atrage automat eliminarea acestuia. Gigi Becali pleaca imediat din tribunele stadionului, iar oamenii tind sa puna acest lucru pe seama faptului ca patronul Stelei este suparat pe decizia arbitrului Lucian Dan. Ieri, insa, totul s-a lamurit.

"Eu nu m-am amestecat la echipa de cind a venit Oli. Dar am vrut si eu ca Mirel Radoi sa joace fundas la marcaj. A jucat asa la Sevilla si mi-a placut mie. Dar Olaroiu a ales altfel si, de asta, cind a fost eliminat Radoi, am plecat. Nu mi-a respectat decizia. Atunci i-a dat Dumnezeu peste nas, ca, daca juca Mirel fundas, nu se mai intimpla nimic. Asa am pierdut doua puncte si-l avem si suspendat pe capitanul Radoi", a conchis Gigi Becali.

Tot el a recunoscut ca, in primul rind, nu este multumit de jocul echipei. "Ce-i aia, noi juca m cu Aradul cu mingi pe sus? In primele douazeci de minute, trebuia sa avem deja 2-0, cu pase scurte, pac-pac-pac", a trasat sarcinile de joc Gigi. Cei pe care ii vede latifundiarul din Pipera ca principali vinovati pentru rezultatul de egalitate al Stelei sint arbitrii.

"Noi am dat doua goluri si ei le-au anulat. Tusierul ala (n.r. - Sebastian Gheorghe) care a ridicat fanionul la golul lui Iacob este fiul lui Costica Suceava, iar asta e in Partidul Conservator, unde e si Copos. O sa scapam de furaciuni cind o muri Costica Suceava, cind o muri Copos", a incheiat Gigi Becali.

Asistentul, in liga a II-a

Sebastian Gheorghe, cel care a ridicat in mod eronat fanionul la faza din minutul 84, atunci cind a fost anulat golul lui Victoras Iacob, a fost retinut de la delegarile pentru prima Liga pe o perioada nedeterminata. La prima sedinta a Comisiei Centrale a Arbitrilor se va lua o hotarire in cazul sau, nefiind exclusa o retrogradare in esalonul secund. Altfel, in partida de cupa cu Otelul Galati, ce va avea loc joi de la ora 20:45, Steaua va fi arbitrata la centru de Cristi Balaj.

Nu vrea la Focsani

Desi Steaua anuntase deja ca al doilea lor meci pe care trebuie sa-l dispute la peste 150 de kilometri de propriul teren se va juca la Focsani, cel cu FC Arges, lucrurile nu mai sint la fel de clare. Prin vocea lui Dorinel Munteanu, argesenii au anuntat ca nu vor sa evolueze la Focsani. "Nu dorim acolo. E mult prea departe de Pitesti, la aproape 300 de kilometri. Vom incerca sa ajungem la o intelegere cu Steaua", a spus tehnicianul pitestenilor.

L-a sunat Mircea Sandu

Gigi Becali a dezvaluit faptul ca actualul sef al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, l-a sunat imediat dupa meciul de la Oradea. "Si-a cerut scuze pentru ce s-a intimplat cu UTA. Eu i-am zis ca el nu are nici o vina, si ca problema e a lor, ca ei trebuie sa si-o rezolve. Mi-a spus ca, la al doilea gol, a fost o greseala flagranta", a incheiat Gigi.

Apara Andrey

Desi Oli a fost foarte aproape de a-l titulariza pe brazilian la meciul retur de la Sevilla, portarul Stelei va intra din primul minut in partida de campionat, cu SC Vaslui. Acest lucru se va intimpla datorita faptului ca titularul postului, Cornel Cernea, a primit cel de-al patrulea cartonas galben in partida cu UTA si este suspendat pentru urmatorul meci.

Sansa lui Andrey este cu atit mai mare cu cit evolutiile lui Cernea din acest inceput de sezon fotbalistic n-au mai fost foarte bune. Simbata dupa-amiaza este asteptata sa vina din Brazilia si sotia fotbalistului, Andrey amenajind deja un apartament in centrul Capitalei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.