Gheorghe Chivorchian, directorul general al lui Poli Timisoara, a declarat ieri ca echipa sa este gata sa castige primele doua meciuri din Liga I, cu Rapid si Dinamo, si sa treaca de Poli Iasi in Cupa Romaniei.
"Din primele trei meciuri, Poli Timisoara si-a propus sa se califice in faza urmatoare a Cupei Romaniei si sa obtina maximum de puncte in cele doua jocuri de campionat. Faptul ca jocul cu Rapid se va disputa la Craiova este o hotarare a LPF si a fost luata in conformitate cu statutele si regulamentele FRF. Din nefericire pentru cei de la Rapid, atunci cand s-a votat acest regulament in Adunarea Generala a federatiei, reprezentantul lor probabil ca nu i-a informat ca atunci cand savarsesti asemenea acte de indisciplina trebuie sa si platesti. Poli a dorit ca meciul sa se joace la Hunedoara sau Alba Iulia, iar Rapidul a dorit Brasovul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.