Chiar daca nu reusise sa inscrie nici un gol pe Camp Nou in precedentele trei intilniri cu Liverpool, Barcelona era marea favorita. Catalanii au condus prin reusita lui Deco, insa cormoranii s-au impus cu 2-1, Bellamy si Riise rasplatind increderea antrenorului Benitez. Conflictul mocnit din tabara catalanilor continua, Eto'o privind meciul din tribuna.

Victoria englezilor s-a nascut din franchetea cu care acestia stiu sa ia viata in piept. Benitez a reactionat asa cum ar fi facut orice comandant de nava ai carui marinari aghesmuit i de prea mult rom faceau scandal.

Cum pe o corabie in largul marii nu-ti poti permite sa pierzi oameni, fiecare avind responsabilitati precise, de indeplinirea carora depinde viata tuturor, nu iti ramine decit sa crezi ca o corectie zdravana ii va readuce pe delincventi cu picioarele pe pamint.

Loviturile de bici ale spaniolului, traduse prin 15 amenzi, capii Riise si Bellamy raminind fara salariu pe doua saptamini, au dat roade, si matelotii englezi si-au reluat posturile.

De cealalta parte, Rijkaard a incercat sa rezolve problema din echipa apelind la diplomatie. Ronaldinho si Eto'o s-au pupat la antrenament, insa furia camerunezului a fost pusa sa se consume aplaudind din tribuna neputinta din teren.

De cealalta parte, Riise si Bellamy au dat totul pentru a se revansa. Galezul, a carui cariera a fost o lupta continua de a-si spala imaginea de bad boy, a reusit sa inscrie golul egalizator, pentru ca, in final, sa trimita spre amicul Riise nu o crosa de golf, ci o pasa de gol.

Nascuta intr-un oras de muncitori, Liverpool are acea forta destructiva pe care o au masele sub presiune. Cu Gerrard lider de sindicat si cu ideologul Benitez, orice meci al cormoranilor poate fi o revolutie.

BLOCAJ. Lipsesc victoriile decisive

In afara meciului decisiv cu Werder Bremen de pe Camp Nou si a Supercupei Spaniei, Barcelona nu a cistigat nici o intilnire importanta din acest sezon. Catalanii au pierdut, fara drept de apel, Supercupa Europei cu Sevilla, finala Campionatului Mondial al Cluburilor, derby-ul orgoliilor cu Chelsea din Liga, sau cel din Campionat contra lui Real.

OFERTA. O suta la unu pentru Bellamy

Agentia britanica de pariuri, William Hill, a propus o cota de 100/1 in cazul in care Craig Bellamy reuseste sa inscrie pe Camp Nou si apoi sa celebreze golul imitind o lovitura de golf.

Cei care au avut inspiratia sa parieze isi vor incasa sumele insutit, pentru ca atacantul galez a inscris primul gol si a sarbatorit asa cum anticipau bookmakerii englezi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.