Victor Piturca a intrat serios in pregatirea partidei cu Olanda. Tehnicianul urmareste meciurile din campionatul olandez, pentru a fi la curent cu tot ce fac adversarii. Piti spune ca se asteapta la surprize din partea batavilor. Selectionerul il sfatuieste pe Chivu sa fie atent, pentru a nu risca o accidentare mai grava.

Sport Total: Buna ziua. Ce mai faceti?

Victor Piturca: In aceasta perioada studiez tot ce se intimpla in campionatul Olandei, pentru ca trebuie sa fiu la curent cu modul in care se pregatesc adversarii nostri din martie.

Ati intrat in linie dreapta...

Bineinteles! Nu mai avem nici un amical pina atunci, asa ca nu imi ramine decit sa urmaresc meciurile disputate de olandezi in campionat, in special cele in care evolueaza jucatorii din nationala. In plus, sint foarte preocupat si de fotbalistii nostri, fiindca de evolutiile lor la cluburi depinde formula cu care vom ataca partida cu Olanda.

Va asteptati la surprize din partea batavilor?

Surprizele sint inevitabile. Ma astept la asa ceva. Mai este inca mult timp pina la confruntarea cu ei si ne pot surprinde. Sper, totusi, sa nu le reuseasca.

Exista posibilitatea sa ii surprindem si noi cu ceva?

Atita timp cit ne mai desparte o luna de confruntarea cu Olanda, este posibil orice. Totul depinde de evolutiile jucatorilor care sint in vederile mele. In functie de starea de sanatate si de forma in care vor fi inaintea partidei, ar putea aparea si noutati. Deocamdata, insa, este prematur sa dau verdicte.

Ar fi un avantaj pentru noi daca Marco van Basten ar renunta la banca nationalei batave si ar accepta postul de antrenor al Barcelonei?

Nici nu ne avantajeaza, nici nu ne dezavantajeaza. Nu are nici o legatura cu noi. Daca pleaca Van Basten, va veni un alt antrenor, plus ca echipa lor nu va fi afectata de asta. Olandezii isi vor face jocul lor, asa cum il stim, in orice conditii.

Cristi Chivu inca mai acuza probleme de sanatate.

Credeti ca ar putea risca sa nu prinda meciul cu Olanda?
Chiar am vorbit cu el si imi spunea ca e mai bine. Totusi, daca va forta sau nu, este doar optiunea lui. El este cel mai bun doctor al lui, pentru ca isi cunoaste organismul. Sint convins ca, atunci cind va simti ca poate sa intre, o va face. Eu il sfatuiesc doar sa fie foarte atent.

Bilete. 1.400, vindute

FRF a vindut, pina in prezent, on-line sau prin agentii de turism, peste 1.400 de bilete pentru partida Olanda - Romania, care va avea loc pe 24 martie, la Rotterdam. Federatia olandeza ne-a alocat un numar de 2.400 de tichete, ziua de 1 martie fiind data limita la care FRF poate cere suplimentarea numarului de bilete rezervat initial. Avind in vedere capacitatea stadionului, federatia olandeza a stabilit la 4.500 numarul maxim de bilete care poate fi solicitat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.