George Copos crede ca feroviarii sint favoriti pentru ocuparea locului doi la finalul campionatului. El este convins ca CFR este mai in forma decit rivalii din Ghencea. Finantatorul giulestenilor a decis ca echipa sa se prezinte totusi la Craiova pentru meciul cu Poli Timisoara.

Zecile de interpretari si de variante care au planat asupra locului de disputare al meciului Rapid - Timisoara au fost spulberate ieri de George Copos, care a confirmat ca partida se va desfasura la Craiova.

Patronul alb-visiniilor a avut o intilnire de taina in care s-a sfatuit cu Razvan Lucescu, tehnicianul asigurindu-l pe boss-ul din Giulesti ca echipa sa o poate invinge pe Poli, indiferent unde s-ar juca meciul. Patronul giulestenilor a analizat lupta pentru pozitia secunda, cea care la sfirsitul campionatului asigura mult rivnitul loc din Liga Campionilor.

George Copos a mutat tactic in razboiul psihologic cu Steaua, declarind ca principalul rival al feroviarilor in acest campionat sint cei de la CFR. "Rapid are cele mai mari sanse sa ocupe locul doi in acest an. A demonstrat acest lucru prin modul in care s-a pregatit. Trebuie sa ne temem de CFR Cluj, care s-a intarit in aceasta pauza competitionala. Steaua nu mai este in forma buna din tur si a demonstrat-o in meciul cu Sevilla", a spus oficialul.

Mai mult, relatia dintre patron si antrenor, altadata punctul vulnerabil al Rapidului, pare mai strinsa decit oricind. George Copos repeta din ce in ce mai des lectia prieteniei cu Lucescu Junior, tinind sa confirme ca noul cuvint de ordine in sinul clubului este: armonie. "Nu s-a pus niciodata problema plecarii lui Razvan, aceste zvonuri fiind fabricate cu scopul de a ne destabiliza, iar intre mine si antrenorul nostru exista o relatie foarte strinsa"', a declarat principalul finantator al giulestenilor.

"Prea frig la Brasov"

Desi, initial, au dorit cu tot dinadinsul ca prima partida de la reluarea campionatului, cu Poli Timisoara, sa se desfasoare la Brasov, oficialii giulesteni au acceptat, in cele din urma, sa joace la Craiova, din cauza conditiilor meteorologice. Astfel, pe data de 25 februarie, cind este programata intilnirea cu Poli, la Brasov se asteapta o temperatura de -17 grade, ceea ce ar fi un real impediment pentru desfasurarea meciului.

Banii vorbesc!

Chiar daca s-a luat o decizie definitiva, scandalul Rapid - Poli - LPF are inca ecou printre jucatorii rapidisti, care se simt dezavantajati. Desi LPF a decis ca partida Rapid - Timisoara sa aiba loc la Craiova, orasul sau natal, Ionut Stancu nu este, totusi, multumit.

"Nici nu mai stiu cum e sa joci pe Ion Oblemenco, dar asta conteaza mai putin. Conducerea noastra a vrut sa jucam la Brasov, dar nu ne lasa LPF". Mai mult, mijlocasul crede ca echipele din fruntea clasamentului vor apela la mijloace neortodoxe pentru a-si atinge obiectivul: participarea in Champions League. "Sint foarte multi bani la mijloc care le iau mintile unora si incearca sa influenteze soarta meciurilor si altfel decit pe teren. Oricum, fie ca se joaca la Brasov sau la Craiova, e acelasi lucru. Era un avantaj cu adevarat numai daca jucam in Giulesti cu publicul in spate", a declarat jucatorul.

Tunurile pe giulesteni

Jocul slab prestat in amicalul cu Universitatea a lasat urme adinci pe Bega. Cu orgoliul ranit din cauza criticilor formulate de presedintele clubului, Marian Iancu, alb-violetii privesc meciul cu Rapid ca pe o finala de campionat. "Va dau cuvintul de onoare ca Poli cea reala nu este echipa din meciul cu oltenii. Domnul Iancu a spus ce a vazut si nu poate fi contrazis, daca ne uitam pe imagini. Batem pe Rapid si ne scoatem", a anuntat ieri atacantul lui Poli, Andrei Cristea, completat de principalul Alin Artimon: "Ne luam revansa fata de dinsul in meciul cu giulestenii".

In replica, Marian Iancu a declarat: "Antrenorii trebuie sa-si limpezeasca mintile pentru meciul cu Rapid, in care consider ca pornim cu sansa a doua. Oricum, vor fi sanctionati disciplinar"

CONCLUZIE. "E tactica lui Copos"

Boss-ul Timisoarei, Marian Iancu, s-a declarat ieri deranjat de scandalul care s-a creat in jurul locului de disputare al partidei de duminica, cu Rapid. "Am informatii sigure ca rapidistii si-au rezervat bilete la un hotel important din Craiova inca de saptamina trecuta, asa ca nu mai are rost sa discutam pe marginea acestui subiect, cind lucrurile sint clare. Nu stiu cine are interesul sa intretina acest scandal. Probabil, face parte din strategia domnului Copos, care vrea, astfel, sa-si motiveze echipa cit mai bine".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.