George Blay crede ca Benfica e o echipa care poate fi eliminata. Fundasul spune ca infringerea de la Lisabona a fost dureroasa din cauza golului primit tirziu, dar si ca portughezii au avut noroc

Jucatorul de culoare zice ca Dinamo va trece sigur in optimi, mai ales daca marcheaza repede. Ghanezul asteapta zilele acestea oferta de prelungire a contractului de la oficialii ciinilor.

Sport Total: Cum a fost pe Da Luz?

George Blay: Frustrant. A fost OK, ca partida, dar, pina la urma, n-a iesit deloc bine pentru noi. Ginditi-va cind a venit acel gol, si mai ales cum a venit. Infringerea a fost foarte dureroasa, pentru ca mai era doar un minut si se termina.

Vrei sa zici ca a fost o victorie norocoasa?

Bineinteles! Atunci cind dai gol in ultimul minut inseamna ca ai noroc. Iar Benfica a avut in seara aceea. Acum trebuie sa remonta m diferenta, sa cistigam la o diferenta de doua goluri.

Crezi ca se poate?

Evident ca se poate. Putem sa-i eliminam, trebuie doar sa fim atenti. Cel mai important e sa marcam un gol repede ca sa putem sta relaxati. Daca il marca m, eu zic ca ne calificam sigur. Daca nu, situatia se complica un pic, dar, oricum, eu tot spun ca trecem de Benfica.

Va fi mai usor acum ca s-a accidentat si Rui Costa, unul dintre jucatorii lor cheie?

Nu, nu poate fi vorba de asa ceva. Benfica nu are jucatori cheie. Cel mai bun exemplu e chiar meciul tur, unde titularii s-au chinuit 90 de minute fara succes sa ne dea gol, dar a intrat o rezerva care a inscris.

E Benfica cea mai buna echipa pe care ati intilnit-o pina acum in UEFA?

N-as putea spune ca e cea mai buna. Am jucat cu echipe foarte puternice, pe unele le-am batut, la altele am pierdut. Erau de valori cam apropiate cu Benfica.

Iti prelungesti contractul cu Dinamo?

Nu stiu, inca nu am primit propunerea. Sa vedem in ce consta oferta, o sa analizez si apoi o sa vedem. Dar, oricum, eu ma simt foarte bine la Dinamo si intentionez sa ramin, asa ca sint sanse mari sa semnez, daca totul va fi in regula.

Pulhac e mai bine

Problemele lui Cristi Pulhac par sa se fi terminat. Fundasul stinga s-a pregatit, ieri, sub comanda preparatorului fizic Marco Oneto, iar concluzia a fost ca aparatorul are toate sansele sa fie pe teren joi, contra Benficai. De asemenea, Andrei Margaritescu si Adrian Cristea, jucatori care mai aveau mici probleme de sanatate, s-au antrenat si ei normal.

Astfel, in acest moment, Mircea Rednic se poate baza pe toti componentii lotului pentru partida capitala de joi seara. Mai mult, si Vojslav Vranjkovic se recupereaza bine, el putind chiar sa intre, ca rezerva, la meciul cu Jiul, de lunea viitoare. Numai ca, dupa toate probabilitatile, tehnicianul nu il va forta pe bosniac, si il va lasa sa se refaca 100% pentru a nu risca o recidiva a accidentarii.

Intra in cantonament

Ciinii sint, deja, in febra meciului retur cu Benfica. Dupa ce duminca si ieri au efectuat cite un antrenament in Groapa, dinamovistii intra, de astazi, in cantonament la Saftica, acolo unde vor face o sedinta de pregatire pe zi, iar seara vor avea parte de vizionari ale partidei tur de pe Da Luz, dar si a ultimului meci jucat de lusitani, victoria cu 2-0 in deplasarea de la Nacional.

Benfica vine astazi

Jucatorii portughezi vor ajunge astazi in Rom


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.