FRF a rejudecat in favoarea clubului patronat de Marian Iancu o decizie definitiva si irevocabila dupa ce Mircea Sandu a schimbat comisia.

Poli Timisoara a dorit schimbarea lui Mircea Sandu cu Gica Popescu la precedentele alegeri pentru sefia FRF, dar eroarea de strategie a fost repede corectata de Marian Iancu prin cooptarea in stafful administrativ al lui Gheorghe Chivorchian, persoana care il propusese pe Nasu’ in Adunarea Generala pentru un nou mandat. Si efectele incep sa se vada din avion.

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a hotarit, joi seara, ca fotbalistii John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade sa devina liberi de contract, astfel ca ambii fotbalisti pot semna angajamente cu Poli Timisoara, echipa cu care se pregatesc de ceva vreme. Aceeasi instanta, dar intr-o alta componenta, decisese, definitiv si irevocabil, ca jucatorii apartin FC National. Presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a implicat personal in acest caz, schimbind componenta Curtii de Arbitraj care lezase interesul celor de la Poli Timisoara. In aceasta saptamina, si LPF a pus umarul la ajutorarea lui Marian Iancu, decizind ca meciul gazduit in exil de Rapid, din cauza violentei suporterilor, sa se joace acolo unde doresc oaspetii din Banat.

FRF rejudeca o decizie luata la Lausanne

Intr-o alta competitie, organizata de FRF, Cupa Romaniei-Timisoreana, meciul cu omologii de la Iasi se va desfasura pe teren propriu desi toate partidele din aceasta faza se joaca pe terenuri neutre. In schimbul favorului, Poli Iasi va primi doi jucatori de la Timisoara. Si lantul slabiciunilor nu se opreste aici. Claudio Zambon, patronul echipei Politehnica Timisoara din liga a treia, a obtinut la Tribunalul Sportiv de la Lausanne (TAS), de asemenea decizia fiind definitiva si irevocabila, drepturile asupra marcii cu acelasi nume, obligind clubul patronat de Marian Iancu la plata unor daune si la revenirea denumirii anterioare a clubului. FRF a reluat insa judecarea cazului, urmind sa dea un verdict saptamina viitoare, desi TAS este o instanta superioara forului condus de Mircea Sandu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.