Intrunit ieri, Comitetul Executiv al FRF a decis modificarea pedepsei prin care echipele sanctionate erau obligate sa joace pe teren propriu fara spectatori.
FRF a abrogat respectivul articol al ROAF, inlocuindu-l cu unul care prevede suspendarea terenului si jucarea respectivei partide la 150 de kilometri distanta de localitatea formatiei penalizate. Comitetul executiv al FRF a dezbatut si calendarul competitional din sezonul 2007-2008, la nivelul Ligilor I, II si III, care va fi supus aprobarii intr-o sedinta din luna martie.

Astfel, editia 2007-2008, Liga I va incepe pe 28 iulie si se va intrerupe, dupa 19 sau 20 de etape, in jurul datei de 22 decembrie. Campionatul se va relua pe 23 februarie 2008, urmand sa se incheie in jurul datei de 10 mai. Cupa Romaniei va debuta pe 18 iulie, iar finala se va disputa anul viitor, pe 17 mai. O alta hotarare luata de FRF a fost aceea ca echipele din Liga I sa foloseasca cinci jucatori extracomunitari simultan pe teren si nu doar trei, asa cum se stipula in ROAF, si sa inscrie un numar nelimitat in raportul oficial de joc. Noua hotarare este valabila pana in vara anului 2008 si poate suferi modificari. In alta ordine de idei, presedintele FRF, Mircea Sandu, a precizat ca partida Rapid - Poli Timisoara, programata pe data de 25 februarie, in etapa a 20-a a Ligii I, se va juca la Craiova.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.