Desi Steaua n-a avut deloc noroc la tragerea la sorti, intilnind in saisprezecimile Cupei UEFA pe FC Sevilla, detinatoarea trofeului, acum lucrurile par a fi favorabile ros-albastrilor

Spaniolii nu pot conta pe mai multi titulari, dar, chiar si asa, ramin o echipa cu o forta de temut. Javi Navarro si Dragutinovic sint fundasii de baza lasati acasa de antrenorul Juande Ramos.
Cu Steaua, Sevilla va fi lipsita de aportul unor piese cheie in configuratia echipei care a maturat pe jos cu Barcelona, anul trecut, in Supercupa Europei. Daca in defensiva vor lipsi internationalul spaniol Javi Navarro, cel care a jucat in partida contra Angliei, unul dintre stilpii apararii, si Dragutinovic, sirbul care poate juca si fundas central, si stinga, la mijlocul terenului lucrurile stau mai bine.

Asta, chiar daca lipsesc trei jucatori: Renato, Jesus Navas si Fernando Sales. Pentru ca tinerii Puerta sau Adriano vor fi un pericol tot atit de mare ca si cei absenti. La mijlocul terenului, doar Renato ar putea fi o pierdere semnificativa, numai ca Maresca este cel putin la fel de creativ ca si brazilianul.

In centrul defensivei spaniole este cea mai mare problema, acolo unde Escude va face pereche, cel mai probabil, cu Aitor Ocio, un alt veteran al Sevillei, la cei 30 de ani ai sai. Acesta din urma nu a jucat decit sase partide pentru trupa lui Juande Ramos in acest sezon, fiind considerat unul dintre oamenii de care spaniolii se vor desparti la sfirsitul anului competitional.

Inlocuitorul sau, argentinianul Fazio, cumparat de la Ferro Carril cu 800.000 de euro, a fost si el convocat pentru deplasarea de la Bucuresti, desi n-a apucat sa debuteze nici macar pentru echipa a doua a Sevillei.

Daca linia defensiva a spaniolilor da semne de slabiciune, mai ales in axul ei central, atacul ramine principala arma a celor de la FC Sevilla. Chiar daca ziarele din Spania dau ca foarte probabila lasarea pe banca de rezerve a lui Kanoute, usor accidentat, in atacul lui Juande Ramos ramin Luis Fabiano, Chevanton sau Kerjakov.

"Am inceput sa pirjolim tot!"
Ieri, pe terenul din spatele parcarii de la tribuna oficiala a stadionului Steaua, a izbucnit un incendiu care a mistuit peste 100 de scaune depozitate acolo, precum si mai multe materiale din lemn. Chestionat asupra subiectului, Gigi Becali a comentat cu umor: "Am inceput deja razboiul, pirjolim totul in calea Sevillei", a spus Gigi.

Ultimele bilete
Suporterii stelisti care nu si-au cumparat inca tichete pentru partida de miine mai au o ultima sansa. Astazi se vor pune in vinzare ultimele 200 de bilete ramase pentru meciul cu FC Sevilla. Acestea sint doar la tribuna I, tribuna 0 si fotolii, avind urmatoarele preturi: 100 de lei pentru tribuna I, 200 de lei pentru tribuna 0 si 300 de lei pentru un bilet la fotolii


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.