Presa italiana a mai lansat un zvon, conform caruia fundasul Cristian Chivu este dorit de o alta formatie spaniola, Valencia. Se pare ca "liliecii" doresc achizitionarea romanului deoarece, la finalul sezonului, se vor desparti de argentinianul Roberto Fabian Ayala.

Directorul sportiv al Valenciei, Amedeo Carboni, a precizat ca principala tinta este portughezul Jorge Andrade de la Deportivo La Coruna, dar pe lista se mai afla Chivu, Alexis Ruano (Getafe), Jarque (Espanol Barcelona) si Eric Abidal (Olympique Lyon).

Ayala va evolua din sezonul viitor la formatia Villarreal, el semnand un contract valabil pentru trei ani. Ayala, in varsta de 33 de ani, a fost pe punctul de a semna cu Villarreal si in vara trecuta, insa cele doua cluburi nu s-au inteles.

Fundasul roman Cristian Chivu a fost "plimbat" de presa internationala pe la diferite cluburi puternice din Europa, cum ar fi Barcelona, Chelsea, Real Madrid sau AC Milan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.