Liderul campionatului italian, Internazionale Milano, a egalat mai multe recorduri prin victoria din deplasare contra formatiei Chievo Verona, cu 2-0, prin golurile lui Adriano, din chiar primul minut de joc, si al argentinianului Hernan Crespo, din minutul 51.

Astfel, elevii lui Roberto Mancini au inregistrat 15 victorii consecutive, egaland recordul formidabilei echipe a celor de la Real Madrid din editia 1960/1961 si, in acelasi timp , al germanilor de la Bayern Munchen, care au inregistrat aceasta performanta in doua editii consecutive ale Bundesligii: 2004/2005 si 2005/2006.

Nu mai putin demna de luat in seama este si seria de opt victorii consecutive din deplasare, reusita de rosso-nerri, acesta fiind un alt record egalat de Inter Milano, precedentul fiind izbutit de marii rivali de la AC Milan, in urma cu 13 ani.

Din pacate pentru liderii campionatului italian, acest succes nu a putut fi sarbatorit alaturi de suporterii echipei, aceasta fiind prima partida din seria de patru care se vor juca in fata tribunelor goale. Formidabilul sir de victorii ale elevilor lui Roberto Mancini ar putea continua si in aceasta sambata, stadionul "Giuseppe Meazza" urmand sa gazduiasca meciul cu Cagliari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.