Dupa realizarea celei mai importante performante europene a unei echipe romanesti de club, Walter Zenga pare a-i fi convins pe conducatorii Stelei sa se gandeasca la prelungirea sederii sale in Ghencea.

Actuala intelegere dintre Walter Zenga si Steaua expira in luna iunie, dupa incheierea campionatului. Italianul a declarat in repetate randuri ca oferta pe care o va primi din partea "ros-albastrilor" va avea prioritate chiar si in fata uneia din strainatate.

NEGOCIERI

Chiar daca negocierile n-au fost inca demarate, liderii gruparii din Ghencea vor sa-i propuna lui Walter un contract pe trei ani sau pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii pe inca unul. De asemenea, se pare ca Gigi Becali intentioneaza sa-i mareasca si salariul italianului, diferenta luata in discutie fiind de 20.000 de dolari. Discutiile concrete dintre antrenor si conducatori vor avea loc inaintea primului meci impotriva spaniolilor de la Villarreal.

CASATORIE

Gandurile lui Zenga de a se stabili in Romania sunt legate si de apropiata casatorie cu actuala prietena, Raluca Rebedea. Cei doi se inteleg de minune si au lasat in mai multe randuri de inteles ca vor face in curand acest pas.

PROGRAMARE

Forul european a stabilit ca meciul Villarreal - Steaua, returul meciului din Cupa UEFA, sa se dispute miercuri, 16 martie. Partida de pe stadionul "El Madrigal" nu este singura care va avea loc cu o zi mai devreme decat restul confruntarilor. Celelalte doua jocuri programate miercuri sunt Newcastle - Olympiakos si Alkmaar - Sahtior Donetk. Prima mansa a tuturor meciurilor se va desfasura joi, 10 martie. Cu o zi mai devreme, antrenorul Stelei, Walter Zenga, va sustine o conferinta de presa. Intors din Spania, secundul sau, Massimo Pedrazzini, a declarat: "Trebuie sa repetam meciul cu Valencia, sa evoluam cu rautate, cu ambitie, sa punem inima si suflet".

TRANSFER

Chiar daca "ros-albastrii" n-au facut inca nici o oferta concreta Sportului Studentesc, atacantul Gigel Bucur ar putea ajunge in Ghencea. Surse din interiorul gruparii din Regie sustin ca antrenorul Dan Petrescu a discutat in ultimele zile cu Walter Zenga, caruia i l-a recomandat pe proaspatul international. De asemenea, jucatorul pare a fi directionat catre Steaua si de catre impresarul sau, Gica Popescu, a carui relatie de prietenie cu Dan Petrescu ar putea fi hotaratoare. Cu toate acestea, conducerea stelista se gandeste la un transfer din vara al lui Bucur, cand acesta ar deveni liber de contract si ar putea fi achizitionat gratis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.