In trecut, cind se discuta de un posibil transfer al lui Mirel Radoi la un club dintr-un campionat mai puternic, Gigi Becali stia, de fiecare data, cit valoreaza finul sau si pe ce suma este dispus sa-l cedeze. Acum, dupa accidentarea lui Nicolae Dica, Mirel a redevenit principala tinta a cluburilor mari din occident.

"Lui Lazio ii place romanul Radoi", anunta, acum doua zile, ziarul italian Tuttosport, preluat si de agentia Calciomercato. Si Fiorentina pare interesata de stelist. De aceasta data, insa, Gigi Becali nu a mai avansat nici o suma pentru care ar fi dispus sa-l lase pe jucator sa plece, sustinind ca, in acest moment, este netransferabil.

"Nu cunosc nici o oferta de la Lazio Roma. Mirel Radoi nu va pleca acum de la Steaua. Nu-i voi da drumul, indiferent de suma oferita. Nu negociez nimic, nu am nimic de vinzare".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.