"Nu am spus ca pot pleca oricind, dar se poate intimpla sa plec. In viata asta de antrenor traiesti practic pe o sirma si orice este posibil. Nu ai nimic asigurat pe viata, pentru ca un singur rezultat negativ poate genera niste situatii la care sa nu te astepti. Contractul meu cu Rapid expira in vara si nu este nici o problema. Vom discuta la vara", a spus Lucescu, la finalul antrenamentului efectuat de Rapid luni dupa-amiaza.

Saptamina trecuta, Lucescu afirmase ca nu doreste sa semneze un nou contract cu FC Rapid, apreciind ca ar face-o degeaba, deoarece este posibil ca lucrurile sa se schimbe pina la finalul sezonului. "Nu are rost sa semnez un nou contract. As semna degeaba, miine poate interveni ceva si sa se anuleze, sa fiu scos... Au fost prea multe dispute si polemici. Au fost si dispute intre noi doi (n.r. - intre Razvan Lucescu si principalul finantator George Copos). Au aparut fel de fel de zvonuri, cum ca ar fi tratat cu alti antrenori, ceea ce este normal, pentru ca este patron, asa ca nu are rost sa stabilim acum ce va fi la vara", a spus Lucescu, care se afla in turneu cu formatia sa in Insulele Canare.

Pe de alta parte, tehnicianul rapidist a subliniat, luni, ca este prea devreme sa vorbeasca despre posibilitatea de a-l retine in lot pe brazilianul Marcelo, dupa ce acesta a efectuat doar o sedinta de pregatire alaturi de "alb-visinii". "Va sta cu noi saptamina aceasta. Daca e cazul, va merge si in Cipru cu noi, dar deocamdata nu pot sa-mi dau cu parerea dupa o singura zi. Pentru inlocuirea lui Karamyan avem solutii si in echipa, nu e nevoie sa vina un strain, dar l-am adus pe Marcelo pentru ca ne-a fost recomandat ca un jucator rapid, care ar putea sa scoata oricind un om din joc si sa creeze pericol", a punctat Lucescu.

Razvan Lucescu a mentionat ca in acest moment are la dispozitie un lot complet. "Daca Marcelo va fi un jucator care ar putea aduce un plus si fara a fi titular atunci l-am pastra si pe el in lot", a adaugat antrenorul rapidist.

Referitor la confruntarea din sferturile Cupei Romaniei, cu FC Arges, Lucescu a spus ca va fi una dificila, deoarece se va disputa intr-o singura mansa. "In 90 de minute se poate intimpla orice, dar noi vrem sa cistigam Cupa Romaniei si vom face totul pentru asta", a incheiat Razvan Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.