Del Piero sustine ca nu va putea juca vreodata pentru alta formatie decit Juventus, de care este legat atit contractual (pina in 2008), cit si emotional. Fotbalistul a refuzat pina si o oferta venita din Prima Liga Engleza, de la Manchester United.

Atacantul echipei italiene Juventus Torino, Alessandro Del Piero, a declarat ca a refuzat o oferta de transfer de la Manchester United, in vara, dupa ce formatia sa a fost retrogradata in Serie B, informeaza, astazi, Channel 4.

"In luna august a anului trecut am refuzat o oferta de la Manchester United. Am fost foarte dezamagit ca Juventus a fost retragradata si m-am gindit foarte serios sa plec. Am jucat insa 13 ani pentru echipa si vreau sa-mi inchei cariera aici si sunt sigur ca antrenorul lui Manchester, Sir Alex Ferguson, a inteles motivele pentru care l-am refuzat", a declarat Alessandro Del Piero, intr-un interviu pentru un ziar englez.

Atacantul italian a precizat ca niciodata nu ar putea sa joace pentru un alt club din Italia si ca este de parere ca a luat cea mai buna decizie cind a ales sa ramina la Juventus. Del Piero a sarbatorit cea de a 500-a aparitie pentru echipa italiana in partida de simbata, cistigata cu 4-2 in fata lui Bari. "Vreau sa ramin alaturi de club si dupa expirarea contractului meu, in 2008�, a mai afirmat sportivul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.