Azi dimineata la ora 6, campioana en-titre a Romaniei a plecat in cel de-al doilea cantonament din aceasta iarna, in Cipru, unde are progrmate mai multe partide amicale: pe 26 ianuarie vor juca impotriva macedonenilor de la Metalurgs Liepajas, pe data de 28 ianuarie, contra elvetienilor de la FC Aarau, iar pe 29 ianuarie si pe 1 februarie se vor intalni cu doua formatii din Polonia: Korona Kielce, aflata pe locul al treilea in campionatul intern si Legia Varsovia, campioana en-titre. Chiar daca la acest stagiu de pregatire vor lipsi Nicolae Dica si Andrey Nazario Afonso, va reveni alaturi de colegi Mihai Nesu, absent din formatia de baza a ros-albastrilor de pe data de 1 octombrie, de la partida contra formatiei Politehnica Iasi. Dupa incheierea cantonamentului din Insula Afroditei, Steaua se va deplasa direct la Tiraspol, pentru o partida amicala contra selectionatei nationale a Republicii Moldova.

Chiar daca presa a speculat intens in ultimele zile pe marginea transferurilor pe care gruparea din bulevardul Ghencea le pregateste, cele mai sonore nume fiind cele ale lui Florin Cernat si Razvan Cocis, conducerea administrativa pastreaza un secret absolut referitor la jucatorii avuti in vedere. O informatie certa, pe de alta parte, este aceea ca mijlocasul Florin Lovin negociaza intens cu o formatie rusa, despartirea ex-bacauanului de formatia campioana fiind iminenta. Steaua va primi pentru transferul sau suma de 600.000 de euro, din care jumatate vor reveni fostului sau club.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.