Conducerea clubului din Bulevardul Ghencea a pus in vinzare biletele de intrare la meciul cu FC Sevilla, programat la 15 februarie, pe stadionul Steaua, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA.

La ora 12.00, cind fusese anuntata inceperea vinzarii, la casele de bilete erau aproximativ 60 de persoane. Biletele la tribunele intii si zero au fost aduse la case cu 45 de minute intirziere. Dupa o ora si 15 minute a inceput distribuirea tichetelor de la tribuna a doua, iar la o ora si 40 de minute au fost puse in vinzare biletele pentru peluze, pentru care asteptau cei mai multi suporteri. Printre cumparatori s-au aflat si bisnitari, iar intr-o ora nu mai era nimeni in fata caselor de bilete. Vinzarea a fost supravegheata de reprezentanti ai Jandarmeriei.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna intii, 200 de lei la tribuna zero si 300 de lei al fotolii.

In perioada 22 ianuarie - 31 ianuarie, numai abonatii FC Steaua vor putea achizitiona bilete de la casele stadionului. Fiecare abonat are dreptul sa isi cumpere, de la casele special amenajate, un bilet in acelasi sector de tribuna in care au abonamentul, iar in limita stocului disponibil mai poate achizitiona nca un bilet in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete. Incepind cu 1 februarie, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vinzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum doua bilete de persoana, in limita stocului disponibil. Steaua are aproximativ 8.000 de abonati.

In anul 2006, cu exceptia partidei cu ND Gorica, Steaua a jucat toate meciurile internationale cu casa inchisa: cu SC Heerenveen, Betis Sevilla, Rapid Bucuresti, FC Middlesbrough, Standard Liege, Olympique Lyon, Real Madrid si Dinamo Kiev.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.