Presedintele clubului Galatasaray Istanbul, Ozhan Canaydin, a declarat ca i-a cerut antrenorului Gica Hagi sa-si stapaneasca nervii si sa nu-si mai critice jucatorii inaintea meciurilor, pentru a nu le afecta moralul. "Se pare ca acesta este motivul pentru care Hagi s-a purtat frumos cu jucatorii dupa meciul pierdut cu 1-2 in fata lui Samsunspor", noteaza cotidianul "Turkiye", cel care dezvaluie si cum si-a descarcat "Regele" nervii.

Primul vizat a fost arbitrul Oktay Demiray, acuzat ca le-a permis gazdelor sa joace dur, iar apoi o usa a vestiarului rezervat echipei Galatasaray. "Infrangerea din meciul cu Samsunspor l-a scos din minti pe Hagi. El a inceput sa tipe in limba romana in timp ce se indrepta spre vestiare si a lovit usa cu pumnul. Sub privirile uimite ale jucatorilor, antrenorul a continuat sa strige si nimeni nu l-a putut calma imediat. Hagi a tipat singur timp de cateva minute, plimbandu-se agitat in vestiar.

Dupa 15-20 de minute, cand s-a mai calmat,s-a dus la conferinta de presa. El a vorbit aproximativ doua minute, iar apoi s-a indreptat spre autocar", noteaza "Vatan". Sursa citata mai scrie ca Hagi a fost contactat de Canaydin pentru a fi consolat dupa aceasta infrangere, presedintele punand esecul pe seama nesansei.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.