Marea problema a fotbalului romAstfel, ambitiosi din fire, moldovenii au trecut la treaba. Toata lumea muncea ieri, dis-de-dimineata, pentru ca totul sa iasa perfect. Aleile adiacente de la stadion erau refacute, gaurile astupate, se puneau pavele, se matura, vestiarele primeau ultimele retusuri, totul pentru marea inspectie. Reprezentantul UEFA, David Petriasvili, a sosit ieri in oras si chiar de aseara si-a inceput analiza asupra arenei.

Prima cercetare a fost una pur tehnica, adica nocturna si generatorul de rezerva, pentru ca azi, la ora 8:30, stadionul sa treaca de o a doua inspectie, una practica, in care oficialul a luat la cercetat gazonul, vestiarele, tribunele si celelalte spatii. In urma raportului facut de oficial dupa aceasta vizita, UEFA va hotari in ce categorie se incadreaza arena.

GHEORGHE STEFAN (presedinte Ceahlaul):" Noi am facut toate demersurile pentru a multumi asteptarile oficialilor UEFA. In mod normal, vom primi avizul inspectorilor, iar orasul nostru va putea gazdui jocuri ale echipei nationale. Avem tot dosarul pregatit cu toate cerintele si nu avem emotii decit doar daca cei de la UEFA au venit cu alte intentii. Mai multe griji avem in campionat, unde nu stam la fel de bine."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.