“Ziua de Cluj” sustine ca fotbalistii de la Unirea, echipa care ocupa ultimul loc in seria ardeleana a Ligii a II-a, si-au luat “primele”, 50.000 RON, direct de la casele de pariuri

Fotbalistii prezenti la Campionatul Mondial din Germania au fost obligati de FIFA sa declare, pe propria raspundere, ca nu va paria la nici unul dintre meciurile competitiei. Aflat in comitetul de organizare, Mircea Sandu a importat metoda, impunind un cod etic prin care jucatorii din primele trei divizii ale Romaniei isi asumau neparticiparea la pariuri cu riscul sanctiunilor de rigoare din regulamentul disciplinar.

Conform "Ziua de Cluj", jucatorii de la sateliul formatiei CFR, Unirea Dej, si-au compeltat veniturile cu circa 50.000 de lei noi pariind impotriva propriei echipe, ajunse astfel pe ultimul loc in clasament. Conducerea clubului a auzit despre pariurile facute de jucatori, insa nu a gasit dovezi in acest sens.

Antrenorul Unirii Dej, Dorel Muresan, a auzit ca elevii sai sint specialisti la pariuri pentru prima data la meciul pierdut cu 1-4 in fata celor de la CFR Timisoara, dar, in opinia sa, nu se poate vorbi de un scandal ca cele din Germania, Italia sau Ungaria.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.