Pentru ca problemele de sanatate s-au inmultit, fosta gimnasta Oana Petrovschi va fi nevoita sa suporte mai multe interventii chirurgicale. Ea a semnat ieri condica la IML, unde s-a constatat lipsa aparaturii necesare consultului.

Oana Petrovschi a raspuns, ieri, ultimatumului dat de instanta, fiind prezenta la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici" pentru expertiza medicala. "Am facut un drum degeaba, pentru ca IML nu are aparatura necesara efectuarii acestui control. Dar trebuia sa ni se consemneze prezenta acolo, pentru ca asa ne-a cerut instanta. Cum nu a gasit bilete la tren, Oana a fost nevoita sa calatoreasca toata noaptea cu masina, prin nameti. Si asta in conditiile in care are dureri de spate la frig. Dar nu a avut incotro, pentru ca ni se daduse ultimatum sa ne prezentam la control. Am reusit totusi sa luam trimiteri pentru clinicile la care Oana va efectua analizele. Vom avea de umblat zilele acestea", a declarat aparatoarea Oanei, Dana Pavelescu.

Doua inceputuri de hernie

Pentru ca problemele de sanatate s-au amplificat, fosta gimnasta va trebui sa suporte mai multe interventii chirurgicale. "Le-am aratat doctorilor de la IML radiografiile pe care le-am efectuat la clinica privata de la Budapesta. Pe linga afectiunea mai veche, au aparut altele noi. Oana are inca doua inceputuri de hernie la coloana vertebrala: una mai micuta si alta, intre vertebrele 4 si 5, mai mare. De asemenea, problema mai veche s-a agravat si ea. Intre vertebra 5 si S1, s-a rupt un cartilagiu. O parte din acesta a iesit afara, aratind pe exterior ca un os in plus la coloana, iar cealalta parte s-a dizolvat in singe. Asa ca numarul operatiilor pe care va trebui sa le suporte Oana s-au inmultit. Nu vor mai fi doar doua, cum credeam initial", a mai spus Dana Pavelescu.

ARDAF intirzie negocierile

Conducerea societatii de asigurari ARDAF se aratase dispusa sa ofere Oanei Petrovschi banii necesari operatiei la coloana, pentru incheierea conflictului. Cu toate acestea, negocierile tergiverseaza pentru ca cei de la ARDAF nu au mai contactat-o pe Dana Pavelescu. "Nu am mai primit nici un semn de viata de la cei de la ARDF. Noi am declarat ca sintem dispuse sa discutam, acum mingea este in terenul lor. Daca nu se intimpla nimic, nu ne facem griji. Mergem mai departe cu procesul", a afirmat avocata Oanei.

Cacealma in limba japoneza

Gimnastele din Romania care au aparut fotografiate in ipostaze sexy in reviste din Asia spun ca au fost pacalite. Dupa mai bine de doi ani de la izbucnirea scandalului, cele trei gimnaste care au pozat nud in Japonia, Lavinia Milosovici, Claudia Presecan si Corina Ungureanu, se justifica prin intermediul avocatului lor, Cristian Sirbu. Federatia romana de specialitate le-a suspendat pe cele trei foste sportive pentru o perioada de cinci ani din orice competitie, deoarece au filmat imbracate in costumele de gimnastica si cu medaliile la git. "Fetele au semnat contractul cu ochii inchisi.

Documentul a fost scris numai in japoneza, iar gimnastele nu stiau exact ce va urma. Cind li s-a cerut sa imbrace costumele de gimnastica, ele au refuzat initial. Li s-a spus insa ca nu vor mai primi nici un ban. Ba mai mult, vor fi date in judecata pentru ca au incalcat contractul, care prevedea aceste detalii", a declarat Cristian Sirbu, intr-un interviu acordat revistei "Star".

Admiratorii celor trei foste gimnaste le pot vedea in ipostaze inedite pe doua DVD-uri, intitulate "Pasarea de aur" si "Ingerii europeni". Pentru a le achizitiona ei vor trebui sa scoata din buzunar 50 de dolari pentru fiecare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.