Cristi Chivu a fost considerat cel mai slab jucator din Serie A in aceasta saptamana. AS Roma a fost egalata in ultimul minut al meciului cu Messina (1-1), dintr-un 11 m provocat de capitanul "tricolorilor".

Dintr-un sondaj de opinie al desemnarii celor mai slabi jucatori din Serie A, efectuat de "Gazzeta dello Sport", Chivu a primit 55,9 % din voturi, fiind urmat in aceasta ierarhie de fundasul lui Livorno, Carmine Coppola, cu 16 la suta din voturi. Antrenorul lui Roma, Luciano Spalletti a recunoscut ca fundasul echipei sale, Cristi Chivu, a avut o interventie gresita la penalty, insa nu a vrut sa comenteze daca jocul slab al fundasului nostru are drept cauza faptul ca Roma nu i-a dat nici un semn despre o eventuala prelungire a contractului. "Nu aveam voie sa facem cadou penalty-ul Messinei, mai ales ca distanta dintre noi si Inter a devenit si mai mare", a declarat antrenorul lui AC Roma, Luciano Spalletti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.