Mihai Stoica a confirmat faptul ca Steaua isi doreste sa transfere cel putin inca un fotbalist brazilian in aceasta iarna. Tintele oficialului din Ghencea sint un mijlocas de creatie, care sa faca diferenta la centrul terenului, dar si un fundas polivalent, capabil sa evolueze atit in centrul defensivei, cit si pe flanc. Steaua se va adresa FIFA, in cazul in care clubul lui Andrey refuza sa recunoasca transferul.

Patronul din Ghencea, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca managerul general al echipei este foarte aproape sa transfere inca un jucator din Tara Cafelei: "Stiu ca Meme va aduce un mijlocas brazilian, dar nu pot sa dau mai multe amanunte, pentru ca nu stiu despre cine este vorba". La doar o zi, Stoica a confirmat ca sint sanse foarte mari ca portarul Stelei sa devina coechipier cu unul sau chiar doi conationali.

"Andrey a fost inconjurat cu afectiune si caldura de noii sai colegi si de aceea nici nu prea mai simte frigul de afara. Dar, ca sa se simta si mai bine, ii vom aduce cel putin un conational", a declarat oficialul din Ghencea, fara a intra foarte mult in amanunte.

Cel mai probabil, plecind si de la declaratiile lui Becali, fotbalistul vizat de ros- albastri este un mijlocas de creatie, "tehnic si rapid", asa cum ii place patronului sa spuna, capabil sa decida singur soarta unei partide. Totusi, este greu de crezut ca Steaua va reusi sa aduca un fotbalist de la o echipa de prim-plan din Brazilia, deoarece aceste cluburi cer sume exorbitante pentru jucatorii cu acest profil.

"Daca mergi sa urmaresti un brazilian la antrenament, ti se spune un anumit pret, iar daca te intorci a doua zi si te arati interesat, oficialii clubului iti vor spune ca de el are oferte de la cluburi importante din Europa si ca pretul sau s-a dublat sau chiar triplat", a povestit un impresar roman. Desi declara ca va mai transfera un sud-american, Mihai Stoica recunoaste ca nici transferul lui Andrey nu este 100% finalizat, clubul Paraenense refuzind pentru moment sa trimita in Romania actele de transfer ale portarului.

"Daca nu vom primi acceptul scris al clubului brazilian, ne vom adresa FIFA", ameninta managerul general al ros-albastrilor.

"Dica, ramii la Steaua!"
Adrian Mutu l-a sfatuit pe fostul sau coleg de la FC Arges sa nu paraseasca Ghencea, deoarece are sansa sa joace in Liga Campionilor: "Cred ca o plecare ar fi un pas inapoi pentru Dica, pentru ca Steaua poate juca din nou in Liga. Ros-albastrii au ajuns la un anumit nivel si probabil in alta parte nu va avea aceleasi sanse"

Carlos renunta la bani

Fostul portar al Stelei, Carlos Fernandes, a declarat ca nu mai are nici o pretentie financiara fata de clubul din Ghencea, dorind sa uite cit mai repede de experienta traita in Romania."�Se scrie prin presa ca mai vreau bani. Asa ar fi normal, pentru ca sint ai mei, dar eu nu mai vreau sa aud de nimic, doresc sa plec si sa fiu lasat in pace. Acum sint deja in Portugalia si nu ma mai intereseaza nimic", a declarat lusitanul.

Becalizare.ro

Inregistrari video cu patronul Stelei de la petreceri in care cinta manele, poze socante interzise tinerilor sub 16 ani, sau jocuri de genul "antreneaza-l pe Tony Blair", tot acest amalgam poate fi gasit pe site-ul becalizare.ro, inspirat de numele lui Gigi Becali. Acest site, destinat amuzamentului, nu are nici o legatura cu patronul stelist, denumirea fiind aleasa doar pentru a-i atrage pe fani.

Jucator suflat de Standard

Fosta adversara a Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Standard Liege, a transferat in aceasta iarna trei fundasi de la Internacional Porto Alegre. Este vorba despre Marcos Camozzato, Felipe Soares si Frederico Xaviel. Primul este fundasul care semnase un precontract cu Steaua, in noiembrie. Dupa finala Cupei Intercontinentale, acesta s-a razgindit si a acceptat oferta belgienilor, superioara financiar.

Si Paraschiv e indisponibil

Inca un fotbalist din lotul campioanei se adauga la lista de indisponibilitati a trupei lui Olaroiu. Sorin Paraschiv a contractat o raceala puternica, el lipsind de la antrenamentul de simbata al echipei. Cu toate acestea, mijlocasul ros-albastrilor nu va parasi cantonamentul de la Coverciano. El se adauga la lista fotbalistilor indisponibili, alaturi de Nesu, Oprita, brazilianul Andrey si Cristocea.

Azi incepe recuperarea

Noul portar al Stelei, Andrey, va incepe astazi perioada de recuperare, dupa operatia suferita la genunchiul drept. Dupa interventia chirurgicala efectuata la clinica Isokinetic, din Bologna, piciorul brazilianului a fost imobilizat intr-o atela gipsata, pe care medicii italieni i-o vor scoate astazi, el putind incepe, astfel, programul de recuperare.

Doua amicale

Steaua a perfectat doua jocuri de verificare in cadrul cantonamentului din Italia, de la Coverciano. Primul test al anului se va disputa miercuri, 17 ianuarie, in compania echipei de tineret a Sienei, iar cea de-a doua partida de verificare va avea loc vineri, 19 ianuarie, impotriva ocupantei locului doi din campionatul Elvetiei, FC Sion.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.