Demis de la Omonia, dupa ce a castigat ultimul meci din campionat cu AEL Larnaca (2-0), Ioan Andone si-a luat o scurta vacanta. El analizeaza ofertele primite de la impresari, cea mai interesanta venind de la echipa pentru care a evoluat ca jucator, in Olanda.

Ioan Andone nu pare foarte afectat pentru despartirea de Omonia Nicosia. In scurta vacanta pe care si-a luat-o, Ando analizeaza ofertele primite de la impresari care l-au propus la cluburi din Rusia si Olanda. Cea mai interesanta varianta pentru Andone pare sa vina din Olanda, de la clubul la care a evoluat ca jucator, Heerenveen.

Dezamagit de Cipru, Ando asteapta urmatorul tren, care poate sa-l tina chiar in tara, in cazul in care propunerea clubului FC Brasov s-ar dovedi a fi avantajoasa de ambele parti. "Nu voi mai semna cu nici un club, atata timp cat nu voi avea un obiectiv bine stabilit. Cativa impresari m-au sunat si mi-au transmis ca au cereri de la cluburi din Olanda si Rusia", a spus Andone, care n-ar refuza nici Brasovul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.