De vreo trei saptamani, angajatii Agentiei Nationale pentru Sport incearca sa inteleaga cine sunt sefii forului din str. Vasile Conta, pentru ca activitatea din domeniul performantei sa reintre in fagasul normalitatii. Si asta pentru ca unele ordine semnate in decembrie de presedintele demisionar Florian Gheorghe, cat si incertitudinea care a planat asupra numirii noului sef al ANS, au creat un haos birocratic, cu delegari de competente si prerogative de la un birou la altul. Iar situatia nu pare sa se limpezeasca decat dupa Anul Nou, atunci cand Octavian Belu va fi numit oficial in functia de principal ordinator de credit al sportului romanesc.

Au mai ramas doar cateva zile pana cand Romania va intra in Europa, iar unul dintre cei mai importanti ambasadori autohtoni, sportul, pare sa fi ajuns din nou in coada listei de prioritati. De altfel, din data de 4 decembrie, moment in care presedintele ANS, conservatorul Florian Gheorghe, si-a inaintat demisia la Guvern, sportul romanesc a ramas fara un sef, prerogativele sale fiind "predate" prin Ordinul ANS nr. 594 "vicelui" Liviu Cepoi. Dupa o serie de negocieri, fotoliul de presedinte al ANS a ajuns in sarcina PD, care a apelat pentru aceasta functie la Octavian Belu, un nume de referinta al performantei neaose. Numai ca, pana la numirea oficiala in functie a celui care a condus gimnastica artistica spre perfectiune lucrurile au ramas in coada de peste prin str. Vasile Conta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.